Personvernregler

Personvern

Vi respekterer personvern, og dine rettigheter til å kontrollere dine personlige data. Med det i tankene vil vi være klare om dataene vi samler inn og hvorfor.

Hovedformålet med å samle inn dataene er å gi deg tjenester ("Tjenester") som tilbys av nettstedet vårt ("Site"), om det bruker nettstedet vårt for å finne informasjon, å kontakte en profesjonell, for å annonsere virksomheten din eller for noen annen grunn. Uansett hvordan du bruker nettstedet vårt, er målet vårt å la deg kommunisere med det så enkelt som mulig.

Vi gjør ikke og vil ikke selge dataene dine til tredjeparter.

Denne personvernerklæringen ("personvernerklæring") (sammen med våre vilkår for bruk https://www.terapeut.no/vilkar-og-betingelser og eventuelle andre dokumenter referert til i dem) forklarer hvordan vi behandler personlige data vi samler fra deg, eller som du gir til oss. Det er relevant for alle som bruker våre tjenester, inkludert profesjonelle medlemmer, fagfolk som søker om medlemskap i Terapeut Katalog ("medlemmer"), nettstedbrukere og bidragsytere. Som registrerte, refererer vi til alle disse personene som " kunder ", " brukere ", " medlemmer " eller " deg " i dette personvernet.

Vennligst les denne personvernerklæringen nøye for å forstå våre synspunkter og rutiner angående dine personlige data, og sørg for at du forstår det. Din aksept av vår personvernerklæring anses å forekomme ved første bruk av nettstedet vårt, så hvis du ikke godtar og godtar det, må du slutte å bruke nettstedet vårt umiddelbart.

Vær oppmerksom på at nettstedet og tjenestene våre kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder som ikke er dekket av denne personvernerklæringen. På samme måte, når du korresponderer med en rådgiver eller terapeut som vises på nettstedet vårt, vil ikke vår personvernerklæring dekke dine samspill med dem. Med det for øye, ber vi deg om å gjennomgå personvernerklæringene fra andre nettsteder og applikasjoner, og / eller for å be om denne informasjonen fra rådgiveren (e) du velger å kontakte, for å sikre at du forstår deres informasjonspraksis.

Hvor vi har beskrevet noen eksemplariske scenarier, er disse kun gitt som referanse og er ikke uttømmende. Når vi refererer til "rådgivere" eller "terapeuter", er denne terminologien ment å omfatte alle fagpersoner som vises på nettstedet vårt, uavhengig av de spesifikke terapeutiske tilnærmingene eller modaliteter de faktisk kan praktisere.

1. Hvem "vi" er

Vi er Pipler Sandhu (" Pipler", " vi ", " oss " eller " våre "), og du vil kjenne oss etter våre merkenavn: 

Terapeut katalog 

Vi er registrert i Norge under Orgnr. 989425196 , og vårt hovedkontor og hoved handelsadresse ligger på Strømliveien 39, 3044 Drammen.


2. Nettstedet

Vi tar en proaktiv tilnærming til brukernes personvern og sørger for at nødvendige skritt blir tatt for å beskytte personvernet til brukerne gjennom hele besøksopplevelsen.

Når du bruker eller kontakter vår side, gjør du det på eget skjønn og gir eventuelle personlige opplysninger som er forespurt på egen risiko. Dine personlige opplysninger blir holdt private og lagret sikkert til det ikke lenger er nødvendig eller ikke har bruk, som beskrevet nedenfor. Alt arbeidet har blitt gjort for å sikre et trygt og sikkert skjema for å sende inn innsendingsprosessen, men vi anbefaler brukerne å bruke våre skjemaer du gjør det på egen risiko.

Som parti ansvarlig for databehandling sikrer vi at de behandlede dataene:

  • behandles i samsvar med gjeldende personvernregler og
  • er tilstrekkelig beskyttet for ikke å bli utsatt for personer som ikke burde ha tilgang til det ved å ta tekniske, kontraktsmessige og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger.

3. Hvilke typer personlig informasjon vi samler inn

Vi kan samle inn og behandle følgende data om deg:

  • Informasjon du gir oss . Vi samler inn informasjon du frivillig gir til oss ved å fylle ut skjemaer på nettstedet vårt https://www.terapeut.no(vår "Site" eller "Directory"), ved å svare med oss ​​via telefon, e-post, live-chat-tjenester eller på andre måter. Dette inkluderer informasjon du gir oss når du kontakter fagpersoner som er oppført på nettstedet vårt, abonnerer på våre tjenester, eller når du rapporterer et problem med nettstedet vårt. Informasjonen du gir oss kan inneholde navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Hvis du er en rådgiver eller terapeut som søker om medlemskap i katalogen, kan du også gi oss informasjon som finansiell og kredittkortinformasjon, kvalifikasjoner, forsikring, fagdokumenter, personlig beskrivelse og fotografi. Når vi tar noen økonomiske utbetalinger fra deg, vil disse bli gjort sikkert og i samsvar med industristandarder.

    Kontakt fagpersoner på vår side

    Når du kontakter en rådgiver eller terapeut som vises på vårt nettsted, har du kontroll over hvor mye og hva slags informasjon du velger å gi oss. Selv om vi kun krever opprinnelig kontaktinformasjon fra deg, aksepterer vi at du kan velge å gi oss ytterligere informasjon til fordel for din rådgiver eller terapeut som kan falle under klassifiseringen for sensitiv personlig informasjon.

    Under GDPR kreves det eksplisitt samtykke dersom du ber oss om å behandle spesielle kategorier av personopplysninger (tidligere kalt "sensitive personopplysninger") for deg, for eksempel informasjon om din mentale eller fysiske helse, ditt seksuelle liv eller orientering eller din religiøse eller filosofiske oppfatninger. Ved å fylle ut og bruke skjemaene på nettstedet vårt for å kontakte en rådgiver eller terapeut, samtykker du i at vi behandler informasjonen din og gir en kopi av den til rådgiveren du har valgt.

    Vi vil ikke holdes ansvarlig for typen eller arten av informasjonen du frivillig har oppgitt ved hjelp av kontaktmetodene som er gitt på nettstedet vårt. For å sikre at vi overholder kravene til GDPR, vil vi imidlertid få ditt eksplisitte samtykke før vi bruker slike opplysninger ved å be om å krysse en boks på kontaktskjemaet før du sender det. Dette vil bety at du eksplisitt bekrefter din avtale til oss når du samler inn og bruker denne informasjonen til din fordel.

  • Informasjon vi samler inn automatisk . Når du besøker nettstedet vårt, kan vi automatisk samle inn følgende informasjon om deg:

    • teknisk informasjon. Vi kan for eksempel samle inn informasjon om typen enhet du bruker for å få tilgang til våre nettsteder, Internett-protokollen (IP) -adressen som brukes til å koble datamaskinen til Internett, innloggingsinformasjon, nettlesertype og versjon, tidszoneinnstilling, nettleser plug-in typer og versjoner, operativsystem og plattform og annen teknologi på enhetene du bruker for å få tilgang til dette nettstedet;
    • informasjon om ditt besøk, inkludert de fullstendige Uniform Resource Locators (URL) klikkstrømmen til, gjennom og fra nettstedet vårt (inkludert dato og klokkeslett); sider du har sett eller søkt etter; sidetidstider, nedlastingsfeil, lengde på besøk til bestemte sider, sideinteraksjonsinformasjon (for eksempel rulling, klikk og mus-overs) og metoder som brukes til å bla bort fra siden og et hvilket som helst telefonnummer som brukes til å ringe vårt medlemsnummer .
    • Som mange nettsteder bruker vi " Cookies " for å forbedre din erfaring og samle informasjon om besøkende og besøk på våre nettsider. For detaljerte opplysninger om informasjonskapslene vi bruker og deres formål, se vår Cookie-policy https://www.terapeut.no .
  • Informasjon vi mottar fra andre kilder . Vi kan motta informasjon om deg hvis du bruker noen av de andre nettstedene vi driver, eller de andre tjenestene vi tilbyr - for eksempel hvis du abonnerer på Happiful.com eller bruker Happiful Mobile app, kan vi motta informasjon om relatert innholdsrådgivnings innhold som du har sett. Hvis du er en rådgiver / terapeut som søker å bli med Counseling Directory, kan vi for eksempel få informasjon om deg fra alle profesjonelle nettsted (er) du er registrert for, for å hjelpe oss med å godkjenne søknaden din raskere.

  • Analytics inkluderer tredjeparts analytikktjenester (for eksempel Google Analytics) for å evaluere bruken av nettstedet ditt, kompilere rapporter om aktivitet, samle demografiske data, analysere resultatberegninger, og samle og evaluere annen informasjon knyttet til nettstedet vårt og Internett-bruk. Disse tredjepartene bruker informasjonskapsler og andre teknologier for å analysere og gi oss dataene. Ved å få tilgang til og bruke nettstedet, samtykker du i behandling av data om deg av disse analyseleverandørene på den måten og for de formål som er angitt i denne personvernerklæringen.

Under GDPR vil vi sørge for at personopplysningene behandles lovlig, rettferdig og transparent, uten at det påvirker dine rettigheter. Vi behandler bare dine personlige data dersom minst ett av følgende grunnlag gjelder:

a) du har gitt samtykke til behandling av dine personlige data for en eller flere spesifikke formål - for eksempel ved å registrere deg for å motta vårt lykkelige blad.

b) behandling er nødvendig for å utføre en kontrakt som du er part i, eller for å ta skritt på forespørsel fra deg før du inngår en kontrakt - for eksempel hvis du søker eller begynner å søke om å bli med på nettstedet vårt som medlem.

c) behandling er nødvendig for å overholde en juridisk forpliktelse som vi er underlagt

d) behandling er nødvendig for å beskytte vitale interesser til deg eller en annen fysisk person;

eller

e) behandling er i våre legitime interesser eller tredjeparts som for eksempel vår betalingskortbehandling, med mindre disse interessene blir tilsidesatt av den registreres grunnleggende rettigheter og friheter (dette vil normalt være deg). Vi stoler for eksempel på vår legitime interesse for å analysere og forbedre tjenestene våre og innholdet på våre nettsteder og apper, for å sende deg informasjon om våre tjenester og tilby deg forslag om lignende produkter og tjenester som kan interessere deg. Vi kan bruke dine personlige opplysninger på denne måten fordi det er i våre legitime interesser å gi deg relevant informasjon når det er hensiktsmessig, slik at vi kan se på måter å etablere og utvide vårt forhold til deg.

Hvis vi mottar personlig informasjon fra en annen bruker i forbindelse med å levere våre tjenester til deg, forventer vi at du har fullstendig ansvar for at innholdet i denne personvernerklæringen blir gjort oppmerksom på og du har fått sitt samtykke i prosessen.

I noen tilfeller kan det være hensiktsmessig for oss å kombinere informasjonen din med annen informasjon som vi kan holde om deg - for eksempel å kombinere navnet ditt med ditt geografiske sted eller din historie hos oss.

Hvis du ikke sender personopplysninger

Hvis du velger å ikke gi den personlige informasjonen vi ber om, kan du fortsatt besøke de fleste områder av nettstedet, men du kan ikke få tilgang til visse alternativer og tjenester. Du har den endelige avgjørelsen om å fortsette med aktivitet som ber om personlig informasjon.

I enkelte tilfeller kan samlingen av personopplysninger være et lovbestemt eller kontraktsmessig krav, og vi vil være begrenset i de tjenestene vi kan gi deg hvis du ikke oppgir dine personlige data - for eksempel hvis du ikke gir oss din personopplysninger, vil du ikke kunne søke om eller opprettholde medlemskap i Terapeut Katalog. Vi vil fortelle deg hvordan dette vil påvirke deg på den tiden.

4. Cookies/Informasjonskapsler 

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å skille deg fra andre brukere av nettstedet vårt. Dette hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du surfer på nettstedet vårt, og gir oss også mulighet til å forbedre nettstedet vårt. 

Cookies er små tekstfiler som er plassert på datamaskinen din av nettsteder du besøker. De er mye brukt for å få nettsteder til å fungere, eller jobbe mer effektivt. Selv om vi har forsøkt å holde antall cookies til et minimum, er det noen informasjonskapsler som kreves for å tillate medlemmene tilgang til nettstedet. Vi har også valgt å bruke flere informasjonskapsler for å gi en forbedret brukeropplevelse. 

Skulle du velge gjennom nettleserinnstillingene dine for ikke å motta informasjonskapsler, vil funksjonaliteten til nettstedet og tjenestene som tilbys gjennom nettstedet bli begrenset eller ineffektiv.

5. Hva gjør vi med informasjon vi samler om deg og hvorfor

Vi bruker dine personlige opplysninger for å gi deg de produktene og tjenestene vi tilbyr. Her er noen eksempler på noen av måtene vi kan bruke dataene dine på:

Eksempel 1 - Bruk av vårt nettsted for å kontakte en rådgiver
Hvis du bruker nettstedet vårt til å kontakte en rådgiver, bruker vi bare den personlige informasjonen du legger inn i kontaktskjemaet for å produsere en e-post som sendes til rådgiveren / terapeuten du har valgt. I dette scenariet lagrer vi ikke dataene dine lenger enn det som trengs for å fullføre denne prosessen, og vi vil ikke bruke den til fremtidige formål. Du vil bli sendt en e-postkvittering for å bekrefte at forespørselen din er sendt og gir deg muligheten til å abonnere på vårt blad, men dette vil ikke bli lagret på våre systemer. Våre servere registrerer IP-adressene til besøkende på våre nettsider i en kort periode slik at vi kan overvåke ytelsen til våre nettsteder, men vi vil generelt slette disse dataene, ettersom vi ikke beholder den lenger enn nødvendig. Vi kan også lagre IP-adresser i bestemte databasefelter for å registrere bestemte handlinger.

Eksempel 2 - Registrering til nettstedet vårt som et profesjonelt medlem
Hvis du er en rådgiver som søker om å bli med i katalogen, et eksisterende medlem av katalogen, eller hvis du registrerer deg for Nettstedoppdateringer, bruker vi din personlige informasjon til å administrere tjenesten du har registrert meg for og kommuniserer med deg - for eksempel, informere deg om kontoen din, nye tilgjengelige tjenester, sikkerhet og andre typer oppdateringer. På samme måte, hvis du svarer til oss, for eksempel ved å fylle ut en tilbakemelding eller skjema på vår Kontakt oss side, eller kontakte oss via e-post, telefon eller bruke vår Live Chat-tjeneste, kan vi bruke denne informasjonen til å forbedre vår tjeneste eller kommunisere med deg som skissert ovenfor.

Dette er et sammendrag av måtene vi kan bruke din personlige informasjon på. Avhengig av måten du bruker nettstedet vårt på, for eksempel hvis du bruker nettstedet vårt til å sende en rådgiver som beskrevet i eksempel 1 ovenfor, kan det hende at noen av disse ikke gjelder:

  • Å presentere innhold på nettstedet som på den mest effektive måten for deg og enheten din.
  • Å gi informasjon, produkter og tjenester du ber om, eller som vi tror kan interessere deg.
  • For å utføre våre kontrakter med deg - for eksempel, hvis du søker om å bli med på vår side, eller hvis du bruker våre kontaktskjemaer.
  • For å tillate deg å bruke våre interaktive tjenester hvis du vil.
  • For å gjøre det mulig for deg å abonnere på våre tjenester eller publikasjoner.
  • Fortelle deg om endringer i tjenestene våre.
  • Å fortelle deg om andre varer og tjenester som kan interessere deg.
  • For å administrere nettstedet vårt og for interne operasjoner som problemløsing, dataanalyse, testing, forskning, statistisk og undersøkelsesformål.
  • Som en del av vår innsats for å holde nettstedet vårt trygt og sikkert.
  • For våre juridiske opplysninger, for eksempel må vi beholde regnskapsposter i minst 6 år.
  • For tvisteløsning.
  • Å gi oss tilbakemelding.

Hvis du allerede er vår kunde, vil vi kun kontakte deg elektronisk om ting som ligner på det som tidligere ble solgt til deg. Hvis du er ny kunde, vil du bare bli kontaktet dersom du godtar det. Hvis du vil bli kontaktet for markedsføringsformål, merk av i den aktuelle boksen som du finner på skjermen når vi samler inn dataene dine.

Vanligvis stole vi ikke på samtykke som et juridisk grunnlag for behandling av dine personlige opplysninger annet enn i forhold til vår markedsføringskommunikasjon eller sende tredjeparts direkte markedsføringskommunikasjon til deg via e-post eller tekstmelding. Hvis du ikke vil at vi skal bruke dine personlige data for noen av de andre grunnene som er angitt i denne delen, kan du når som helst gi oss beskjed ved å kontakte oss på privacy@terapeut.no, og vi vil slette din data fra våre systemer. Du bekrefter imidlertid at dette vil begrense vår evne til å yte best mulig service til deg, og noen deler av vår tjeneste er kanskje ikke tilgjengelige for deg som et resultat.

Som allerede nevnt ovenfor, med din tillatelse og / eller lovlig tillatelse, kan vi også bruke dataene dine til markedsføringsformål som kan føre til at vi kontakter deg via e-post og / eller telefon med informasjon, nyheter og tilbud på våre tjenester. Vi er enige om at vi ikke vil gjøre noe som vi ikke har enige om under denne personvernerklæringen, og vi vil ikke sende deg noen uønsket markedsføring eller spam. Vi vil ta alle rimelige skritt for å sikre at vi fullstendig beskytter dine rettigheter og overholder våre forpliktelser i henhold til GDPR og forskrift om personvern og elektronisk kommunikasjon (EC Directive) 2003, endret 2004, 2011 og 2015.

6. Hvor lagrer vi dataene dine?

Dataene vi samler inn fra deg, kan overføres til og lagres på, en destinasjon utenfor EØS-området. Det kan også behandles av ansatte som opererer utenfor EØS, som jobber for oss eller for en av våre leverandører. Disse personellene kan være involvert i blant annet behandling av dine betalingsdetaljer og levering av støttetjenester som e-postkommunikasjon.

Ved å sende inn dine personlige opplysninger, godtar du denne overføringen, lagringen eller behandlingen. Vi tar alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen. Når slik behandling finner sted, er det hensiktsmessige kontroller, som for eksempel vedtak av avtaler som inneholder passende standardklausuler, for å sikre at informasjonen din er beskyttet til samme standard som om den var i Norge. Vi vil gjøre det vi med rimelighet kan for å holde dataene dine trygge, oppdaterte og i samsvar med denne personvernerklæringen.

Datasikkerhet er av stor betydning for oss, og for å beskytte dataene dine har vi satt inn egnede fysiske, elektroniske og ledelsesmessige prosedyrer for å sikre og sikre data samlet inn via nettstedet vårt. I tillegg begrenser vi tilgangen til dine personopplysninger til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter som har forretningsvirksomhet, må vite. De behandler bare dine personlige opplysninger på våre instruksjoner og de er underlagt taushetsplikt.

Hvor vi har gitt deg (eller hvor du har valgt) et passord som gir deg tilgang til visse deler av nettstedet vårt, er du ansvarlig for å holde dette passordet konfidensielt. Vi ber deg om ikke å dele passord med noen.

Dessverre er overføringen av informasjon via Internett ikke helt sikker. Selv om vi alltid vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige opplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen, kan vi ikke garantere sikkerheten til dine data som sendes til nettstedet vårt. enhver overføring er på egen risiko.

Vi har satt prosedyrer på plass for å håndtere eventuell mistanke om brudd på personopplysninger, og vil varsle deg og enhver gjeldende regulator for brudd der vi er lovlig pålagt å gjøre det.

7. Oppgi informasjonen din

Vi har lov til å avsløre informasjonen din i følgende tilfeller:

  • Hvis vi ønsker å selge vår virksomhet, eller vårt firma, kan vi avsløre det til den potensielle kjøperen.
  • Hvis vi ønsker å selge eller kjøpe noen virksomhet eller eiendeler, kan vi avsløre dine personlige data til den potensielle kjøperen eller selgeren av slik virksomhet eller eiendeler.
  • Vi kan avsløre det hvis vi har en lovlig forpliktelse til å gjøre det, eller for å beskytte andres eiendom, sikkerhet eller rettigheter.
  • Vi kan avsløre det dersom vi er forpliktet til å håndheve eller anvende våre vilkår for bruk https://www.terapeut.no/vilkar-og-betingelser
  • Vi kan utveksle informasjon med andre for å beskytte mot svindel eller kredittrisiko.
  • I forbindelse med rettssaker (herunder prospektive saker).

Tredjeparter eller offentlig tilgjengelige kilder

Vi avtaler med tredjeparter om å levere våre tjenester til deg på våre vegne. Vi bruker en rekke tredjepartsleverandører, som våre partnere og leverandører til betalingsbehandling, søkemotorer, e-postkommunikasjon, teknisk, reklame og markedsføring. I noen tilfeller kan disse tredjepartene kreve tilgang til noen eller alle dataene dine.

Vi deler bare det riktige nivået av personopplysninger slik at leverandøren kan tilby sine tjenester. Hvor dataene dine skal deles, tar vi alle rimelige skritt for å sikre at det håndteres trygt og sikkert og i samsvar med våre og leverandørens forpliktelser under GDPR og loven.

For spørsmål om tredjepartsleverandører, send en e-post til privacy@terapeut.no .

Kontakt fagpersoner på vår side

Når du fyller ut et skjema for å kontakte en rådgiver eller terapeut som vises på nettstedet vårt, er det nødvendig for oss å gi informasjonen du har gitt oss til rådgiveren / terapeuten for å kunne levere tjenesten du har bedt om. Vi bruker ikke dataene dine til noe annet formål, og vi vil alltid gjøre vårt beste for å beskytte dataene dine som beskrevet i denne personvernerklæringen.

8. Beholder din personlige informasjon

Vi beholder dine personlige opplysninger så lenge vi anser det nødvendig for å gjøre det mulig for deg å bruke nettstedet, å tilby tjenester til deg, for å overholde gjeldende lover (inkludert de som gjelder dokumentbevaring), løse tvister med noen parter, og ellers som nødvendig for å tillate oss å drive vår virksomhet.

Vi er forpliktet til å opprettholde konfidensialitet når du kontakter våre profesjonelle medlemmer for å få hjelp; Av denne grunn, når du kontakter et av våre medlemmer ved hjelp av e-postskjemaet som er koblet fra profilen sin, vil vi slette informasjonen du skrev inn i skjemaet fra vårt system umiddelbart etter å ha sendt forespørselen din og forespørsel kvittering.

All personlig informasjon vi beholder, vil bli underlagt denne personvernerklæringen og våre interne retensjonsretningslinjer. Vi vil også beholde data i en anonym form for statistiske og analytiske formål, for eksempel for å forstå hvordan brukerne våre samhandler med vår tjeneste. Hvis du har spørsmål om en bestemt oppbevaringsperiode for visse typer personlig informasjon, behandler vi deg, send en epost til privacy@terapeut.no .

9. Dine rettigheter

Du kan be oss om ikke å bruke dataene dine til markedsføring. Hvis du er medlem av nettstedet vårt, kan du gjøre dette ved å oppdatere de relevante innstillingene i medlemmens område, eller ved å kontakte oss når som helst på privacy@terapeut.no . For alle andre henvendelser av denne art, vennligst kontakt oss på privacy@terapeut.no .

Under GDPR har du rett til å kontrollere hvordan din personlige informasjon brukes på følgende måter:

  • Du kan be om en kopi av dine personopplysninger som er holdt av oss, uten kostnad for deg
  • Du kan be oss om å rette opp alle personlige opplysninger vi holder om deg, eller informere oss om eventuelle endringer i din personlige informasjon
  • Du kan be om at dine personlige data overføres til en annen person (dataportabilitet)
  • Du kan be om å bli informert om hvilken databehandling som foregår
  • I enkelte situasjoner kan du be om at vi begrenser behandling av, eller gjenstand for behandling av, dine personlige data
  • I enkelte situasjoner kan du be om at vi sletter personlig informasjon som vi holder om deg.

Når vi bruker dine personlige opplysninger på grunnlag av ditt samtykke, har du rett til å trekke tilbake samtykket når som helst. Når vi behandler din personlige informasjon basert på legitim interesse eller allmennhetens interesse, har du rett til å til enhver tid motsette seg bruken av dine personlige opplysninger.

Vi stoler på deg for å sikre at dine personlige opplysninger er komplette, nøyaktige og oppdaterte. Vennligst informer oss om eventuelle endringer eller unøyaktigheter i din personlige informasjon ved å kontakte privacy@terapeut.no . Vi vil svare på din forespørsel så snart som mulig, men sikkert innen 30 dager.

Vi er forpliktet til å samarbeide med deg for å få en rettferdig løsning på enhver klage eller bekymring du måtte ha om vår bruk av dine personlige opplysninger. Hvis du imidlertid mener at vi ikke har vært i stand til å hjelpe deg med din klage eller bekymring, kan du ha rett til å sende inn en klage til den Datatilsynet. Detaljene finnes i avsnitt 13 i denne policyen.

10. Lenker til andre nettsteder

Vær oppmerksom på at våre vilkår og betingelser og retningslinjene våre ikke gjelder for andre nettsteder du kommer til via en lenke fra nettstedet vårt. Vi har ingen kontroll over hvordan dataene dine samles inn, lagres eller brukes av andre nettsteder, og vi anbefaler deg å sjekke personvernregler for slike nettsteder før du gir data til dem.

På samme måte, når du først kontakter eller inngår korrespondanse med en profesjonell som vises på nettstedet vårt, vil du bli underlagt personvernvilkårene til den profesjonelle. Du kan be om spesifikke detaljer fra rådgiveren / terapeuten selv.

11. Endringer

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 21. mai 2018 for å legge til nye bestemmelser i retningslinjene som gjelder for GDPR. Hvis vi endrer vår personvernerklæring, vil vi legge inn endringene på denne siden. Hvis vi bestemmer oss for, og hvis vi har en gyldig e-postadresse lagret for deg som beskrevet i seksjonene ovenfor, kan vi også sende deg en e-post for å gi deg beskjed om eventuelle endringer.

12. Hvordan kontakte oss om denne personvernerklæringen

Vi har ansvaret for å svare på spørsmål om denne personvernerklæringen eller dine forespørsler om å utøve dine rettigheter som er beskrevet nedenfor. Vi kan bli kontaktet på via e-post på privacy@terapeut.no . 

Du kan kontakte oss ved hjelp av disse detaljene av en eller flere av følgende grunner:

  1. Å be oss om å rette opp informasjon om deg som er feil eller ufullstendig, eller å slette personlig informasjon om deg (den såkalte "Rett til å bli glemt").
  2. For å fortelle oss at du ikke lenger er enig i, at du protesterer mot, eller at du ønsker å begrense oss ved å bruke informasjon om deg og be oss om å slutte.
  3. Å fortelle oss om å slutte å bruke din personlige informasjon for å fortelle deg om produkter eller tjenester som kan være av interesse for deg (direkte markedsføring).
  4. En rett til tilgang, nemlig å be oss om å gi deg en kopi av all personlig informasjon vi har om deg. For å motta denne informasjonen, vennligst skriv til privacy@terapeut.no
  5. En "dataportabilitet" riktig, nemlig å skaffe og gjenbruke informasjonen du har gitt oss til eget formål over ulike tjenester. Du kan be om at denne informasjonen skal sendes direkte til deg eller direkte til en annen organisasjon. Vi skal levere informasjonen i maskinlesbart format slik at en annen organisasjons programvare kan forstå denne informasjonen.

Noen ganger vil vi ikke kunne slutte å bruke din personlige informasjon når du spør oss om (f.eks. Hvor vi trenger å bruke det fordi loven krever at vi gjør det eller vi må beholde informasjonen for reguleringsformål).

I andre tilfeller, hvis vi slutter å bruke dine personlige opplysninger, vil vi ikke kunne tilby tjenester til deg, for eksempel å administrere medlemskapet ditt.

Vi vil fortelle deg om vi ikke kan overholde forespørselen din, eller hvordan forespørselen din kan påvirke deg, når du kontakter oss.

13. Klager

Vi er forpliktet til å samarbeide med deg for å få en rettferdig løsning på enhver klage eller bekymring du måtte ha om vår bruk av dine personlige opplysninger. Hvis du har noen bekymringer om hvordan vi bruker din personlige informasjon, vennligst kontakt vår Kundeservice i første omgang, og vi vil forsøke å løse bekymringen din. Vi kan nås via e-post til privacy@terapeut.no .

Om oss

På Terapeut.no er det vår hensikt å hjelpe folk med å finne gode psykiske helsemessige ressurser som terapeuter, støttegrupper, velværeverktøy samt en generell følelse av fellesskap.

Search