Informasjonskapsler

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å skille deg fra andre brukere av nettstedet vårt. Dette hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du surfer på nettstedet vårt, og gir oss også mulighet til å forbedre nettstedet vårt.

Cookies er små tekstfiler som er plassert på datamaskinen din av nettsteder du besøker. De er mye brukt for å få nettsteder til å fungere, eller jobbe mer effektivt. Selv om vi har forsøkt å holde antall cookies til et minimum, er det noen informasjonskapsler som kreves for å tillate medlemmene tilgang til nettstedet. Vi har også valgt å bruke flere informasjonskapsler for å gi en forbedret brukeropplevelse.

Skulle du velge gjennom nettleserinnstillingene dine for ikke å motta informasjonskapsler, vil funksjonaliteten til nettstedet og tjenestene som tilbys gjennom nettstedet bli begrenset eller ineffektiv.

Om oss

På Terapeut.no er det vår hensikt å hjelpe folk med å finne gode psykiske helsemessige ressurser som terapeuter, støttegrupper, velværeverktøy samt en generell følelse av fellesskap.